lørdag den 14. august 2010

Velkommen til vores blog!

På denne blog vil vi vise nogle af de ting, vi laver i håndarbejde. Uret viser, at det er tid til at rydde op - fredag eftermiddag i håndarbejdslokalet.

Jeg fortæller eleverne, at lokalet er magisk... Når man går ind ad døren, sker der det forunderlige, at tiden går hurtigere her, end alle andre steder på skolen - og det er selvfølgelig fordi man laver noget, der er sjovt - så flyver tiden!

5 kommentarer:

 1. Genial ide for både børn og forældre - tænk at kunne følge undevisningen på tæt hold. Genial for os andre som bare elsker PUKS BLOG - må følge med her og fyldes med inspiration.

  SvarSlet
 2. Herligt! Vil straks linke hertil. Har lige en bunke lærerstuderende der skal introduceres til bloggens lyksaligheder og her kan de jo fx se hvor smart det kan gøres. :-)

  Kh Sidsel

  SvarSlet
 3. Hej Camilla
  TUSIND TAK for dine søde ord!
  KH Puk

  Hej Sidsel
  Det er super, du gør det. Jeg synes bloggen er fortræffelig - også i undervisningssammenhæng. Har også brugt den i dansk.
  KH Puk

  SvarSlet
 4. NØJ, hvor en skøn ide og en ren gave til en som mig som er i gang med læreruddannelsen med liniefag i bla håndarbejde! Tusind tak, Puk! Jeg er sikker på du er en fantastisk lærer. Og sikke nogle gode ideer!!

  SvarSlet
 5. Dejligt at se glade kreative børn - har selv undervist i håndarbejde, og jeg elskede det også lige så meget som ungerne.

  SvarSlet